Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft GTM Motorsportin tuoreimmat uutiset Mikko Eskelinen CV & kilpailukalusto GTM Motorsport ja Elias Niskanen tekevät yhteistyötä! GTM Motorsport ja Luka Nurmi yhteistyö Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset ja vauhdikkaat moottoriurheilun palvelut Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
Klikkaa ja lue lisätietoja: www.lukanurmi.fi
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Luka Nurmi - Tulevaisuuden tähtikuljettaja

31.8.2020 - 16-vuotias Luka Nurmi voitti kilpailukauden 2020 Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjan!

Neljän osakilpailuviikonlopun ja yhteensä 11 kilpailun mittaisessa Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjassa tamperelainen Luka Nurmi, 16, teki koko kilpailukauden ajan vahvaa työtä kun hän yhteensä 10 palkintokorokesijoituksen siivittämänä nappasi tähänastisen autourheilu-uransa makeimman saavutuksen; Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjan voitto oli tavoitteiden mukainen tulos kuljettajalle, joka ottaa kaudelle 2021 askeleen siirtyä kilpailemaan Euroopan GT-ratasarjoihin.

GTM Finland onnittelee tavoitteiden täyttymisestä!


28.2.2020 - Luka Nurmi ja GTM Motorsport syventävät yhteistyötä - Kilpailukaudella 2021 kansainväliseen kilpasarjaan?

Määrätietoisesti ja ennen kaikkea päättäväisesti autourheilu-uraansa rakentava tamperelainen Luka Nurmi, 15, kilpailee kaudella 2020 kauhajokelaisen Relaa Racingin Junior Program kuljettajana Porsche Sprint Challenge NEZ ratasarjassa. Toista peräkkäistä kilpailukautta Porschella kilpaileva nuorukainen starttaa sarjan hallitsevana pronssimitalistina ja saa tälle kaudelle alleen kilpailukykyisemmän 999.1 versioisen auton. Näin hänen tavoitteensa on toukokuussa alkavalle kilpailukaudelle asetettu vain ja ainoastaan sarjan mestaruuskamppailuun.


Vuosi sitten Luka Nurmi ja jyväskyläläinen GTM Motorsport sopivat yhteistyöstä, jonka tavoitteena on edesauttaa ja ennen kaikkea tasoittaa hänen tietään kohti kansainvälisiä autourheilusarjoja. Kaudella 2019 GTM Motorsport mm. mahdollisti Luka Nurmelle tutustumisen saksalaisen ammattilaistiimi Leipert Motorsportin kilpailutoimintaan sekä Barcelonan F1-radalla ajetun testin 620 hevosvoimaisella Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO autolla. Nyt kaudella 2020 Luka Nurmi ja GTM Motorsport syventävät yhteistyötä, jonka tavoitteena on nostaa Luka Nurmi kilpailemaan GT-autojen kansainväliseen kilpasarjaan kaudelle 2021.

- Kaudelle 2020 suunnitelmat ovat selkeät kun Porsche Sprint Challenge NEZ ratasarjan mitalia on tarkoitus kirkastaa sekä tietysti Relaa Racingille voittamaamme tiimimestaruutta olisi puolustettava. Tämä vuosi kerrytetään vielä ajokokemusta tutussa sarjassa ja keskitytään ajotekniikan parantamiseen syvällisemmin. Luvassa on myös testejä ammattitiimien kanssa ulkomaan radoilla, jotta sitten kaudella 2021 olisi sitten valmius siirtyä kilpailemaan kansainvälisempiin sarjoihin, Luka Nurmi kertoo.

- Vuosi sitten alkanut yhteistyö GTM Motorsportin kanssa on antanut juuri sen mitä siltä halusin eli jo viime vuonna sain tutustua eurooppalaisten ammattitiimien toimintaan niin testeissä kuin kilpailuissa. Lisäksi lokakuussa vietin kaksi testipäivää modernin GT-auton ratissa ja siinä sain valtavasti tietoa ajamisestani sekä ennen kaikkea kehitettyä sitä tiimin insinöörien kanssa. GTM Motorsportin Mikko Eskelisellä on aito halu ollut auttaa ja siitä olen enemmän kuin kiitollinen, Luka Nurmi jatkaa.

GTM Motorsport näkee suomalaisen rata-autoilun tulevaisuuden olevan menestyksekäs.

- F1- ja ns. pikkuformuloissa on hyvin suomalaiskuljettajia rakentamassa tulevaisuuttaan ja nyt myös niin Euroopan, Aasian ja Amerikan GT-autosarjoihin on tullut hienosti menestystä janoavia sinivalkoisia tulevaisuuden tähtiä. GTM Motorsport on saanut runsaasti yhteydenottoja varsinkin kartingin SM-sarjasta eteenpäin siirtyviltä kuljettajilta ja tottakai mikäli vain avuksi voimme olla niin olemme jakaneet tietotaitoamme, koska tavoitteemme on jatkaa suomalaisten moottoriurheilijoiden tien tasoittamista heidän ottaessaan askelia kohti kansainvälisiä kilpa-areenoita, GTM Motorsportin Mikko Eskelinen kertoo.

- Kaksi vuotta sitten GTM Motorsport oli mukana nostamassa espoolaista Juuso Puhakkaa ja nyt kahden menestyksekkään Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjavuoden jälkeen mielenkiinnolla odotamme uutisia hänen tulevaisuudestaan. Parasta aikaa teemme Luka Nurmen lisäksi yhteistyötä kuopiolaisen Elias Niskasen kanssa, jonka kanssa tulen maaliskuun lopulla käynnistyvällä kaudella 2020 kilpailemaan Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjassa. Luka ja Elias ovat kummatkin testeissä hämmästyttäneet vauhdillaan ja siten molemmat kuljettajat kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan, urallaan useita kansainvälisiä autourheilumestaruuksia voittanut Eskelinen jatkaa.

Luka Nurmen kilpailukalenteri 2020
- 22.-23.05.2020 – Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto, Hämeenlinna (3 lähtöä)
- 06.-07.06.2020 – Rata-SM Kymiring, Kouvola
- 26.-27.06.2020 – Porsche Sports Cup Weekend Pärnu, Viro (3 lähtöä)
- 07.-08.08.2020 – Porsche Sports Cup Weekend Kymiring, Kouvola (3 lähtöä)
- 28.-30.08.2020 – Porsche Club Festival Finland, Alastaro (2 lähtöä ja team-mestaruus Endurance)

Autourheilu-uran kohokohdat:
- 2019: 3. Porsche Sprint Challenge NEZ ratasarja
- 2019: 5. RalliCross RX-Academy
- 2018: 3. Kartingin SM-sarja, OK
- 2017: Vuoden tulokaskuljettaja
- 2017: 2. Kartingin SM-sarja, OKj
- 2016: 3. Rotax MAX Challenge MM-finaaleissa
- 2016: 3. Kartingin BNL-sarja, Rotax
- 2016: 2. Kartingin Rotax MAX Challenge Finland sarjassa


1.3.2019: GTM Motorsport mukaan Luka Nurmen vauhtiin

Huhtikuussa 2019 15-vuotissyntymäpäiviä juhlinut, Flying Finn Academyn B-maajoukkueurheilija Luka Nurmi ja pitkällä autourheilu-urallaan runsaasti kansainvälistä menestystä saavuttaneen, jyväskyläläisen Mikko Eskelisen GTM Motorsport ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa nuorelle ja lahjakkaalle tamperelaiselle autourheilijalle erinomaisen perustan rakentaa kansainvälistä autourheilu-uraansa.


Kaudella 2019 Luka Nurmi kilpailee sekä soralla että asfaltilla; Rallicrossin puolella hän mittaa paremmuuttaan Set Promotionin Renault Clio RS RX autoilla ja Porsche Sprint Challenge NEZ (North European Zone) –sarjassa Luka nähdään Relaa Racing –tiimin väreissä ja Porschen ratissa. Molemmissa lajeissa, niin rallicrossissa kuin Porsche Sprint Challenge NEZ (North European Zone) –sarjassa tutuksi tulevat Pohjoismaiden ja Baltian kilpailuareenat. Luka kuuluu myös Flying Finn Academy –nuorisomaajoukkueen kuljettajiin.

Luka Nurmi pitää uutta yhteistyötä GTM Motorsportin kanssa merkittävänä tekijänä tulevia kilpailukausia silmällä pitäen.

- Kun pitkän suunnitelman tavoitteeni on päästä kilpailemaan rata-autoilun kansainvälisiin GT-sarjoihin niin silloin tarvitaan kokemusta ja tietotaitoa, jota saan hallitsevalta Lamborghini Super Trofeo Aasian mestari Mikko Eskeliseltä; Onhan hän viimeiset 10 vuotta GT-autolla kilpaillut niin Euroopan kuin Aasian radoilla ja myös saavuttanut vakuuttavaa menestystä, joten odotan paljon tältä yhteistyösopimukselta GTM Motorsportin kanssa. Sopimuksen myötä saan mm. Mikon valtavan GT-autojen kokemuksen käyttööni eikä siten tarvitse jokaista uutta asiaa opiskella ns. kantapään kautta, Nurmi kertoo.

Myös Mikko Eskelinen tietää, että suomalaiskuljettajien yhteistyö on jo todistetusti mahdollistanut tavoitteiden mukaisia tuloksia.

- GTM Motorsport on järjestänyt useita ns. Try-Out tilaisuuksia, joissa nuoret suomalaiskuljettajat ovat päässeet näyttämään osaamistaan. Vuoden 2017 tilaisuudessa Juuso Puhakka säväytti taidoillaan ja heti seuraavana vuonna, GTM Motorsportin avulla, hän teki kanssani suomalaista moottoriurheiluhistoriaa voittamalla kautta aikain ensimmäisen sinivalkoisen Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan mestaruuden. Lukan kohdalla sellaista tilaisuutta ei tarvinnut pitää, koska hänen tähänastiset suoritukset kartingissa ovat erinomaisesti näyttäneet hänen potentiaalin. Uuden yhteistyömme myötä alamme nyt määrätietoisesti rakentamaan hänelle Porsche Sprint Challenge ja RX Academyn jälkeistä askelmaa kohti kansainvälisyyttä, Mikko Eskelinen avaa yhteistyökuvioita.

Ota yhteyttä ja kannusta!

- email. info@lukanurmi.fi
- puh. +358 50 5723868 / Tino Nurmi
 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi