Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft GTM Motorsport latest news Mikko Eskelinen CV & Race cars info Luka Nurmi - Young Flying Finn GTM Motorsport Racing Season Calendar & Results GTM Motorsport Best Pictures GTM Motorsport speediest videos GTM Motorsport Racing Services My sponsors and partners Contact and support us! NaviRight
MiddleBar
 
Klikkaa ja lue lisätietoja: www.lukanurmi.fi
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Luka Nurmi - Tulevaisuuden tähtikuljettaja

GTM Motorsport mukaan Luka Nurmen vauhtiin

Huhtikuussa 2019 15-vuotissyntymäpäiviä juhlinut, Flying Finn Academyn B-maajoukkueurheilija Luka Nurmi ja pitkällä autourheilu-urallaan runsaasti kansainvälistä menestystä saavuttaneen, jyväskyläläisen Mikko Eskelisen GTM Motorsport ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa nuorelle ja lahjakkaalle tamperelaiselle autourheilijalle erinomaisen perustan rakentaa kansainvälistä autourheilu-uraansa.


Kaudella 2019 Luka Nurmi kilpailee sekä soralla että asfaltilla; Rallicrossin puolella hän mittaa paremmuuttaan Set Promotionin Renault Clio RS RX autoilla ja Porsche Sprint Challenge NEZ (North European Zone) –sarjassa Luka nähdään Relaa Racing –tiimin väreissä ja Porschen ratissa. Molemmissa lajeissa, niin rallicrossissa kuin Porsche Sprint Challenge NEZ (North European Zone) –sarjassa tutuksi tulevat Pohjoismaiden ja Baltian kilpailuareenat. Luka kuuluu myös Flying Finn Academy –nuorisomaajoukkueen kuljettajiin.

Luka Nurmi pitää uutta yhteistyötä GTM Motorsportin kanssa merkittävänä tekijänä tulevia kilpailukausia silmällä pitäen.

- Kun pitkän suunnitelman tavoitteeni on päästä kilpailemaan rata-autoilun kansainvälisiin GT-sarjoihin niin silloin tarvitaan kokemusta ja tietotaitoa, jota saan hallitsevalta Lamborghini Super Trofeo Aasian mestari Mikko Eskeliseltä; Onhan hän viimeiset 10 vuotta GT-autolla kilpaillut niin Euroopan kuin Aasian radoilla ja myös saavuttanut vakuuttavaa menestystä, joten odotan paljon tältä yhteistyösopimukselta GTM Motorsportin kanssa. Sopimuksen myötä saan mm. Mikon valtavan GT-autojen kokemuksen käyttööni eikä siten tarvitse jokaista uutta asiaa opiskella ns. kantapään kautta, Nurmi kertoo.

Myös Mikko Eskelinen tietää, että suomalaiskuljettajien yhteistyö on jo todistetusti mahdollistanut tavoitteiden mukaisia tuloksia.

- GTM Motorsport on järjestänyt useita ns. Try-Out tilaisuuksia, joissa nuoret suomalaiskuljettajat ovat päässeet näyttämään osaamistaan. Vuoden 2017 tilaisuudessa Juuso Puhakka säväytti taidoillaan ja heti seuraavana vuonna, GTM Motorsportin avulla, hän teki kanssani suomalaista moottoriurheiluhistoriaa voittamalla kautta aikain ensimmäisen sinivalkoisen Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan mestaruuden. Lukan kohdalla sellaista tilaisuutta ei tarvinnut pitää, koska hänen tähänastiset suoritukset kartingissa ovat erinomaisesti näyttäneet hänen potentiaalin. Uuden yhteistyömme myötä alamme nyt määrätietoisesti rakentamaan hänelle Porsche Sprint Challenge ja RX Academyn jälkeistä askelmaa kohti kansainvälisyyttä, Mikko Eskelinen avaa yhteistyökuvioita.

Luka Nurmi Fact File:

– Date of Birth: April 26th 2004
– Place of Residence: Tampere
– Automobile Club: Pirkanmaan Karting ry
– Starting Racing from Karting at age of 5
– Finnish ASN Flying Finn Driver Academy driver
– Porsche Team: Relaa Racing
– RX team: RX Academy
– Hobbies: Thai boxing, snowboarding, gym

Best Results:

– 2018: 3rd in Finnish Karting Championship series, OK
– 2017: Finnish karting rookie of the year
– 2017: 2nd in Finnish Karting Championship series, OKj
– 2016: 3rd in World Finals of Karting Rotax MAX Challenge
– 2016: 3rd in Karting Rotax BNL series
– 2016: 2nd in Karting Rotax MAX Challenge series

Season 2019 Racing Calendar

Porsche Sprint Challenge NEZ (North European Zone)

- 10.-12.5.2019 – Bikerniki (Riga), Latvija
- 7.-9.6.2019 – Ahvenisto (Hämeenlinna), Finland
- 28.-30.6.2019 – Auto24Ring (Pärnu), Estonia
- 26.-28.7.2019 – Kemora (Veteli), Finland
- 23.-25.8.2019 – Porsche Club Finland Festival (Alastaro), Finland
- 21.-23.9.2019 – Auto24Ring (Pärnu), Estonia

RX Academy
- 17.-18.5.2019 – Höljes, Sweden
- 19.5.2019 – Höljes, Sweden
- 2.6.2019 – Nysum, Denmark
- 20.-21.7.2019 – Riikka, Latvija
- 17.-18.8.2019 – Kouvola, Finland
- 21.-22.9.2019 – Tierp, Sweden

Contact information

- email. info@lukanurmi.fi
- tel. +358 50 5723868 / Tino Nurmi
 
Mikko Eskelinen website is designed and updated by MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi