Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft GTM Motorsportin tuoreimmat uutiset Mikko Eskelinen CV & kilpailukalusto GTM Motorsport ja Elias Niskanen tekevät yhteistyötä! GTM Motorsport ja Luka Nurmi yhteistyö Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset ja vauhdikkaat moottoriurheilun palvelut Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Moottoriurheilua suurella sydämellä

11.10.2020 - Suomalaiskuljettajille palkintokorokesijoituksia Barcelonan kilparadalta - Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen kiilasi Lamborghini Super Trofeo ratasarjan mitalitaisteluun

Eilen lauantaina kosteassa kesäkelissä ja tänään upeassa auringonpaisteessa ajetussa Lamborghini Super Trofeo ratasarjan kilpailukauden kolmannessa osakilpailuviikonlopussa sarjan ainoa kokonaan suomalaiskuljettajien miehittämä autokunta nappasi upeasti kaksi palkintokorokesijoitusta ja niiden myötä nousi sarjatilanteessa sen kolmannelle sijalla kun ajamatta on vielä neljä osakilpailua. Lauantain PRO-AM -luokan hopea ja sunnuntain pronssisija oli tavoitteiden mukainen tulos niin kuopiolaiselle Elias Niskaselle kuin jyväskyläläiselle Mikko Eskeliselle, jotka jo 10 päivän päästä Belgian SPA-Francorchampsin kilparadalla jatkavat kilpailemista Euroopanmestaruussarjan mitaleista.


Lauantain kostean kelin rengasloton päätteeksi suomalaiskaksikko juhli kilpailukauden parhainta tulosta kun pistepussiin lisättiin toiseksi korkeimmat mestaruuspisteet. Vastaavasti sunnuntain kuivan kelin osakilpailussa ei suomalaiskaksikolla ollut mahdollisuuksia haastaa puolalaisia sarjajohtajia Karol Baszia ja hänen tiimikaveri Andrew Lewandowskia eikä italialaista Lorenzo Bomtempelliä, joka brasilialaisen tähtikuljettaja Victor Coelho Franzoni da Silvan kanssa menivät maisemaan. Silti kolmanneksi korkeimmat mestaruuspisteet riittivät nostamaan suomalaiset sarjan pronssisijalle ja siten pitää heidät mukana mitalikamppailussa.

- Lauantaina sattui ja tapahtui sen verran, että hopeasija oli enemmän kuin osasimme odottaa ja vastaavasti Barcelonan toinen osakilpailu oli ns. sunnuntai-ajelua kolmannesta sijasta. No mutta kaikissa osakilpailuissa ollaan auto tuotu maaliin vähintäänkin neljännellä sijalla ja siten sarjatilanteen kolmas sija on täysin ansaittu, Elias Niskanen kertoo.

- Palkintokorokesijoitusten juhlat on jo juhlittu ja siten työ seuraavaan eli SPA-Francorchampsin osakilpailuun on jo alkanut kun seuraavaksi saksalainen Leipert Motorsport tiimimme huoltaa kilpurin ja me kuljettajat tiiviisti istumme simulaattoreissamme seuraavan viikon ajan myös siksikin, että edessä on Suomen viranomaisten suosittelemat koronatestit ja omaehtoiset karanteenit, joista sitten suoraan lähdetään Belgiaan jatkamaan kilpailukautta sekä myös seuraamaan 25 tunnin GT-autojen kestävyyskilpailua. On hienoa, että olemme asiat tehneet oikein ja siten kilpailukaudelle asettamamme tavoitteet on tähän asti saatu toteutettua, moninkertainen sarjan EM- ja Aasian ratasarjan mitalisti Mikko Eskelinen jatkaa.

Yleiskilpailun voitosta käytiin hieno taistelu, jossa sinivalkoisin silmin katsottuna ratkesi jo lämmittelykierroksella kun mäntsäläläläisen Patrick Kujalan brittiläinen tiimikaveri Dean Stoneman kolaroi toisen kanssakilpailijan kanssa sillä seurauksella, että tuomaristo antoi heille varikon läpiajorangaistuksen. Sen myötä Kujala jäi yleiskilpailussa neljänneksi ranskalaisen Dorian Boccolaccin ja hänen italialaisen tiimikaveri Kevin Gilardonin voittaessa kilpailun. Eskelinen ja Niskanen olivat yleiskilpailun yhdenneksitoista nopeimpia.

Lopputulokset Lamborghini Super Trofeo Barcelona 2020: Lauantain 10.10.2020 kilpailu: PRO-AM -luokka, Top-3:
1. Lorenzo Bontempelli & Victor Coelho Franzioni da Silva (BRA), 22 kierrosta
2. Elias Niskanen (FIN) & Mikko Eskelinen (FIN), +7,421sek
3. Karol Basz (POL) & Andrew Lewandowski (POL), +59,244sek

Lopputulokset Lamborghini Super Trofeo Barcelona 2020: Sunnuntain 11.10.2020 kilpailu: PRO-AM -luokka, Top-3:
1. Karol Basz (POL) & Andrew Lewandowski (POL), 27 kierrosta
2. Lorenzo Bontempelli & Victor Coelho Franzioni da Silva (BRA), +7,467 kierrosta
3. Elias Niskanen (FIN) & Mikko Eskelinen (FIN), +54,952sek

Lamborghini Super Trofeo Europe 2020 sarjatilanne 6/10 osakilpailua, PRO-AM-luokka
1. Karol Basz (POL) & Andrew Lewandowski (POL), 88 pistettä
2. Lorenzo Bontempelli (ITA), 64 pistettä
3. Mikko Eskelinen (FIN) & Elias Niskanen (FIN), 58 pistettä
4. Loris Spinelli (ITA) & G van der Horst (NDL), 49 pistettä
5. Damiano Fioravanti (ITA), 37 pistettä
6. Victor Coelho Franzoni da Silva (BRZ), 27 pistettä
7. Vincent Schwatz (DEU) & Franz Konrad (DEU), 22 pistettä
8. Bronislav Formanek (CHE) & Jakub Knoll (CHE), 17 pistettä

Katso kuvia kisaviikonlopulta

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

27.9.2020 - GTM Motorsport junioriohjelman kuljettajat Elias Niskanen ja Luka Nurmi saavuttivat suomalaisen rata-autoilun Mestaruuksia - Määrätietoinen työ vie autourheilijat Maailmalle

Jyväskyläläisen Mikko Eskelisen luotsaama GTM Finland on avannut nuorille suomalaisille moottoriurheilijoille polun kansainvälisiin GT-autojen kärkitiimeihin kun vuonna 2018 espoolainen Juuso Puhakka voitti Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan mestaruuden saksalaisen Leipert Motorsport tiimin 620 hevosvoimaisella Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO autolla. Nyt kaksi viikkoa sitten kuopiolainen Elias Niskanen pokkasi samaisen tiimin autolla kansainvälisen autourheilu-uransa ensimmäiset GT-autojen palkintokorokesijoitukset kun oli kaksi kertaa Lamborghini Super Trofeo Euroopanmestaruussarjan PRO-AM luokan toiseksi nopein ja on siten sarjan mitalikamppailussa kun seuraavat kaksi osakilpailua ajetaan lokakuun toisena viikonloppuna Barcelonan kilparadalla.


Lähes vuosi sitten eli lokakuussa 2019 Barcelonan radalla niin Elias Niskanen kuin tamperelainen Luka Nurmi kävivät näyttämässä ajotaitojaan GTM Motorsportin ja Leipert Motorsportin järjestämässä ns. Shoot Out tilaisuudessa. Sen jälkeen yhden rata-autoilun Suomen- ja kaksi CUP-mestaruutta voittanut Niskanen siirtyi kilpailemaan kansainvälisille kilparadoille kun vastaavasti Luka Nurmi jatkoi vielä yhden Mestarillisen kilpailukauden kotimaisessa Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjassa. Nyt myös 16-vuotias Luka Nurmi on nousemassa kaudelle 2021 GT-autojen kansainvälisille kilpa-areenoille.

- GTM Motorsport haluaa edesauttaa suomalaisia moottoriurheilijoita tarjoamalla 13-vuoden GT-autojen kokemuksen ja tietotaidon sekä ennen kaikkea polun ns. valmiiseen pöytään jossa todistetusti on voitettu useita kansainvälisiä autourheilumestaruuksia; Juuso Puhakka voitti Mestaruuden Aasiassa ja sen jälkeen jatkoi uraansa kohti GT3-autoilla ajettavaa GT World Challenge ratasarjaa, jonka edellisessä Magny Coursin osakilpailuviikonlopussa hän juhli uransa ensimmäistä luokkavoittoa sekä seuraavassa osakilpailussa kakkossijaa. GTM Motorsport sai kunnian olla mukana nostamassa Juusoa ja nyt samaista temppua haetaan Elias Niskasen kanssa ja parasta aikaa rakennetaan Luka Nurmelle sopivaa kilpailuohjelmaa tulevalle vuodelle, Mikko Eskelinen kertoo.

- Niin Elias kuin Luka ovat kumpikin näyttäneet taitonsa kun niin vuoden takaisen Barcelonan testipäivässä 620-hevosvoimainen Lamborghini Huracan Super Trofeo kilpa-auto sopi välittömästi heidän ajohansoihin. Lisäksi kun kilpailukaudella 2020 Niskanen täysien mestaruuspisteiden myötä nappasi Formula Open Finland ratasarjan historian ensimmäisen CUP-mestaruuden ja Luka Nurmi voitti Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjan sen historian nuorimpana kuljettajana niin GTM Motorsport näkee kummankin kuljettajan tulevaisuuden valoisana, Eskelinen jatkaa.

Lamborghini Super Trofeo Nurburgringin osakilpailuviikonlopun koostelähetys C More TV-kanavalla ennen Venäjän F1-kilpailua

Tulevana sunnuntaina klo 14.05 käynnistyy Formula-1 Venäjän osakilpailu, jota ennen klo 12:35 nähdään C More MAX TV-kanavalla kaksi viikkoa sitten Saksan Nurburgringillä ajetun Lamborghini Super Trofeo ratasarjan toisen osakilpailuviikonlopun koostelähetys, jonka on tuottanut GTM Motorsportin pitkäaikainen yhteistyökumppani MediaGuru Jack Bacon. Järjestyksessään jo kuudetta vuotta on kansainvälinen GT-ratasarja näkynyt Suomen televisiokanavilla sekä myös www.gtm.fi kotisivuilla, joista ne ovat katsottavissa silloin kuin se parhaiten katsojalle sopii.

Lamborghini Super Trofeo Nurburgring 2020:
- Su 27.09.2020 klo 12:35 C More MAX
- Ti 29.09.2020 klo 18:55 C More Sport 1
- Pe 02.10.2020 klo 00:35 C More Sport 2
- Pe 02.10.2020 klo 23:50 C More MAX

Formula Open Finland 2020 lopulliset sarjapisteet: Top-3:
1. Elias Niskanen, 100p
2. Juha Fred, 69p
3. Axel Saarniala, 50p

Porsche Sprint Challenge NEZ 2020 lopulliset sarjapisteet: Top-5:
1. Luka Nurmi, 320p
2. Tommi Haru, 314p
3. Jim Rautiainen, 267p
4. Raimo Niemi, 242p
5. Pekka Myllykangas, 205p

Aikaisemmat moottoriurheilu-uutiseni:
- 10.10.2020 - Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen upeasti hopealle Barcelonan F1-radalla
- 09.10.2020 - Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen ajavat Koronalta karkuun Barcelonassa - Myrskyn silmässä mitalisijoitukset panoksena
- 06.09.2020 - Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen kaksi kertaa palkintokorokkeella Saksassa
- 09.08.2020 - Niskanen ja Eskelinen kaksi kertaa neljänneksi nopein Misanossa - Taistelu hopeasijasta ratkesi kilpailun viimeisessä mutkassa
- 08.08.2020 - Elias Niskanen Lamborghini Squadra Corsen junioriohjelman jäseneksi - Misanon aika-ajoissa PRO-AM -luokan kolmas lähtöruutu
- 26.06.2020 - Suomenmestarit Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen ajamaan Lamborghini Super Trofeo ratasarjan Euroopanmestaruudesta
- 18.02.2020 - Luka Nurmi ja GTM Motorsport syventävät yhteistyötä - Kilpailukaudella 2021 kansainväliseen kilpasarjaan?
- 20.01.2020 - Mikko Eskelinen ja Arto Kapanen täyttivät tavoitteensa Arctic Lapland Rallissa
- Kauden 2019 Lamborghini Super Trofeo Europen tiedotteet
- Kauden 2018 Lamborghini Super Trofeo Aasian tiedotteet
- Kauden 2017 Lamborghini Super Trofeo Aasian tiedotteet
- Kauden 2016 Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europen tiedotteet
- Kauden 2015 Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europen tiedotteet
- Kauden 2014 Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europen tiedotteet
- Kauden 2013 Portugal SuperCars Series mestaruusvuoden tiedotteet
- Kauden 2012 SpanisGT mestaruusvuoden tiedotteet
- Kauden 2011 FIA GT3 & Rallin SM-sarjan tiedotteet
- Kauden 2010 FIA GT3 & Suomi Cup vuoden tiedotteet
- Kauden 2009 Rata SM GT3 Suomenmestaruuden tiedotteet
- Kauden 2008 STCC Suomenmestaruuden tiedotteet
 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi